Flevo 52, 9204 JP Drachten

Wat een plaatje deze verrassend ruime woning; perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort, maar ook voor ouderen die willen genieten van de gemakken van gelijkvloers wonen. Een woning die alles heeft wat een modern gezin zich maar wenst. Het riante kantoor met lichtstraat is ideaal om vanuit huis te werken. De extra studieruimte op de begane grond maakt het plaatje compleet.

Met maar liefst 32 zonnepanelen op het dak hoef je je geen zorgen te maken over je energie-rekening. Verantwoord, duurzaam en ook nog eens goed voor je portemonnee! Thuiswerken was nog nooit zo fijn met een kantoor dat voorzien is van een prachtige lichtstraat. Werken in een fijne omgeving met voldoende natuurlijk licht voor inspiratievolle dagen.

Met een slaap- en badkamer op de begane grond is dit huis niet alleen perfect voor gezinnen, maar ook voor ouderen. Al deze ruimtes gelijkvloers zorgen voor comfortabel leven en veel woongenot. Ben je toe aan wat ontspanning? Stap dan binnen in de wellness sauna en laat alle stress van je afglijden. Een luxe die je elke dag kunt ervaren in jouw eigen tuin.

Dit is de perfecte woning voor gezinnen en ouderen die op zoek zijn naar comfort, ruimte en sfeervol wonen. Wacht niet te lang en plan vandaag nog een bezichtiging in om deze woning met eigen ogen te zien. We verwelkomen je graag op Flevo 52 in Drachten!

Indeling

Begane grond;

Entree, hal met vide, modern toilet (wandcloset) met fonteintje, moderne meterkast met voldoende groepen, trapopgang naar de verdieping. Sfeervolle woonkamer met prachtige massief houten vloer. Centraal in de woonkamer staat een fraaie houtkachel, perfect voor gezellige avonden. De woning is hoogwaardig afgewerkt met veel stucwerk, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

De moderne luxe open keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur, waaronder; stoomoven, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser. Kvik is een Deens keukenmerk dat staat voor design, functionaliteit en duurzaamheid. Vanuit de achterkamer geven openslaande tuindeuren toegang tot het terras.

Via de keuken heb je toegang tot de studeerkamer, de ruime bijkeuken en een modern tweede toilet (wandcloset) met fonteintje. De kantoorruimte met lichtstraat bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is bereikbaar via de bijkeuken en via een eigen ingang vanaf buiten. In de bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen en de CV ketel, merk AWB (2014). Ook de slaapkamer, welke zich bevindt aan de achterzijde van de woning, is bereikbaar vanuit de bijkeuken. De ruime slaapkamer (ca 15 m2) met eigen badkamer heeft een schuifpui met toegang tot de tuin. De moderne luxe badkamer heeft een inloopdouche en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping;

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met een oppervlakte van respectievelijk circa 7,3 m2 7,3 m2 en 14,7 m2. De ruime badkamer met dakkapel is van alle gemakken voorzien; ligbad, inloopdouche , badkamermeubel en derde toilet (wancloset). Via een luik is er nog toegang tot een kleine bergzolder.

Tuin;

De mooie beschutte tuin biedt volop privacy. Op het dak van de woning en op de uitbouw liggen in totaal 32 zonnepanelen. Er is een heerlijk buitensauna; een luxe die je elke dag kunt ervaren in jouw eigen tuin. Er is een vrijstaande houten schuur met overkapping en loungeset waar je op zomerse avonden lekker kunt ontspannen. Aan de voorzijde van de woning is nog een overkapping voor het stallen van fietsen. Verder is er nog een opslagplaats voor open haardhout en bevindt zich op de oprit een laadpaal voor de elektrische auto.

Bijzonderheden;

Een greep uit de kenmerken:
-slaapkamer met badkamer op begane grond;
-extra kantoorruimte en studeerruimte begane grond;
-ontwerp uitbouw door Jene de Boer van PlanIde;
-volledig geïsoleerd met energielabel A;
-32 zonnepanelen (2016 en 2020);
-kruipruimte met EPS korrels;
-houten schuur met overkapping en loungeset;
-overkapping aan voorzijde voor het stallen van fietsen;
-buitensauna en opslagplaats voor open haardhout;
-laadpaal voor de auto op de oprit.

Van de bewoners:

Welkom in ons warme thuis

Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van ons heerlijke en complete huis. Het is een plek die veel comfort en sfeer biedt, en waar we talloze mooie momenten hebben beleefd. De woonkamer en keuken grenzen aan de tuin, en dankzij de terrasdeuren halen we de natuur als het ware naar binnen. Wat een luxe is het om twee afgesloten werkplekken beneden te hebben, ideaal voor wie thuis wil werken en toch de rust zoekt. En dan het slapen beneden, met open schuifdeuren en uitzicht op de tuin en.. een eigen badkamer – het is een verwennerij die we zullen missen. De roomdivider van staal geeft sfeer en is praktisch wanneer de één geniet van muziek tijdens het koken en de ander zich vermaakt met een film in de woonkamer of tuurt in de vlammen van de houtkachel. De omgeving is heerlijk rustig en groen, geschikt voor wandelingen in alle richtingen. Tegelijkertijd zijn alle voorzieningen binnen handbereik: scholen, sportverenigingen en winkels liggen op loopafstand, wat het ideaal maakt voor gezinnen met kinderen of mensen die rustig wonen willen combineren met de levendigheid van de stad. Het voor auto-verkeer doodlopende straatje helpt zeker daarbij.. En waarom gaan wij dan toch weg?
We verwisselen onze dierbare woning voor een nieuwe droom: een plek aan het open vaarwater. Maar we hopen dat dit huis net zoveel geluk en warmte zal brengen aan de volgende bewoners als het ons heeft gebracht.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
€ 470.000 kosten koper
Aanvaarding In overleg
 
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1976
Soort dak Zadeldak bedekt met bitumineuze dakbedekking en pannen
 
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Wonen 158 m²
Externe bergruimte 9 m²
Perceel 429 m²
Inhoud 530 m³

Indeling
Aantal kamers
7 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 badkamers
Badkamervoorzieningen Sauna, 2 inloopdouches, 2 wastafelmeubels, ligbad, en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen
Glasvezelkabel, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, rookkanaal, sauna, schuifpui, TV kabel, en zonnepanelen
 
Energie
Energielabel A
Isolatie Dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming Cv-ketel en houtkachel
Warm water Cv-ketel
Cv-ketel AWB (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)
 
Kadastrale gegevens
DRACHTEN D 1281
Kadastrale kaart
Oppervlakte 429 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
 
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
 
Bergruimte
Schuur/berging
Vrijstaande houten berging
Voorzieningen Elektra
 
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Flevo 52

Vrijstaand wonen / riante uitbouw / 32 zonnepanelen /energielabel A

€ 470.000 k.k.

Details

Impressie

Plattegronden

Meine Knijpstra

Register Makelaar & Taxateur

Heb je vragen over deze woning neem dan gerust contact op!

Mail ons direct